top of page

LES FAMÍLIES DE BRIVALLS TAMBÉ VAN A L'ESPLAI

Al mes d'abril, un dissabte qualsevol, van venir familiars dels infants del grup de Brivalls, sempre havíem convidat pares i mares, però aquest cop la proposta era més extensa... aquí ens expliquen detalladament com va anar:


Al grup de Brivalls ens encanta cuinar i compartir les elaboracions amb tothom per gaudir-ne plegats. Per això, hem convidat els més experts en l’art culinari… és clar, els avis i les àvies, els tiets/es i cosins/es. Tot semblava molt fàcil fins que la Filipa va fer de les seves, un dels encanteris més poderosos als nostres ingredients! Per poder-los recuperar vam haver de resoldre unes endevinalles. No va ser un repte fàcil per Brivalls, però gràcies al treball en equip i molta creativitat vam poder resoldre’s entre els més menuts i els grans.


Cada equip, compost per infants i familiars, havia de crear un pastís molt saborós i original, i de creativitat els menuts anaves ben sobrats. Per això, van compartir els diferents toppings per poder decorar les bases de pastís. Els resultats van ser tan bons que no va sobrar ni un tall de pastís. Les creacions van ser dignes de participants de MasterChef... Com es nota que la gent d’esplai té una imaginació i motivació especials. A les imatges podreu veure els deliciosos resultats de les elaboracions.


Posteriorment, vam ensenyar als familiars alguns dels jocs que més ens agraden els membres de Brivalls, perquè el grup el formem tots conjuntament. Quin plaer haver gaudit conjuntament amb els familiars i poder mostrar una de les realitats que més feliços ens fan. Gràcies, famílies, per poder seguir mantenint la flama del lleure viva!

bottom of page