top of page

ESDEVENIMENTS DEL NOVEMBRE

Aquest mes de novembre l’esplai participarà en diversos esdeveniments. A continuació, us expliquem cada activitat amb més detall i us convidem a venir!


GOSPEL FEST

El divendres 16 d’aquest mes a les 21h a l’Auditori del Fòrum, es celebra el gran concert solidari Gospel Fest.


Aquest projecte consta d’un gran cor de 600 cantaires de Gospel d’arreu. Entre ells i elles també està el cor de Gospel de la nostra comunitat, Gospel Clot. Un projecte que, des de fa un any va iniciar-se, col·labora amb Càrites Barcelona i tots els beneficis seran destinats a la causa.


A més, el grup de Joves de l’esplai hi participa també com a voluntaris. Per això, si voleu gaudir d’aquest trepidant concert, podeu comprar l’entrada a travès del següent enllaç.

Esperem trobar-vos’hi i gaudir plegats del bon ritme i del bon Gospel!


FESTES DEL CLOT – CAMP DE L’ARPA

Aquest pròxim diumenge 18 de novembre al Parc del Clot, el Centre d’Esplai Joan Suñol participarà a les Festes del barri del Clot. I dos dels nostres grups seran els protagonistes de la jornada.


El grup de Zenits participarà en l’Strambòtic Prix. Ja porten algunes setmanes pensant, ideant i preparant el carro per gaudir de la cursa d’aquest any. Enguany esperem que tinguin molta sort durant la competició! Molts ànims Zènits!

A més, aquesta any la Paradeta estarà a càrrec del grup de Flames. Porten força temps i esforç amb la preparació del que vendran al barri, i de ben segur que ens sorprendrà a tots!


I si tu també vols participar-hi, només cal que vinguis a donar-nos suport el diumenge 18.


T’hi esperem!

bottom of page