top of page

Esdeveniments desembre

Tot seguit us expliquem els diversos esdeveniments d’aquest mes de desembre:


EUCARISTIA DEL C.E. JOAN SUÑOL

Aquest dissabte a les 19.30h, al acabar la jornada d’esplai, es celebrarà l’eucaristia organitzada pel nostre centre. Durant l’eucaristia recordarem al nostre antic consiliari Joan Suñol. També pregarem per tots els integrants del centre i donarem gràcies per el nostre serveu educatiu.

A més, cada un dels grups de l’esplai s’encarrega de preparar una part de l’eucaristia. Per tant, és una bona oportunitat de crear unió com esplai i comunitat!


CONCERT BENÈFIC COR GOSPEL CLOT

Després de l’eucaristia, a les 20.45h, el Cor de Gospel Clot organitza un concert per col·laborar amb el Grup de Projecció de la Comunitat Cristiana Sant Pere Claver del Clot. El donatiu és de 5 euros. Us animem a que hi aneu i gaudiu de la meravellosa música Gospel en viu!
SOPAR SOLIDARI

Un cop acabi el concert, cap a les 22.00h i al menjador de l’escola, s’iniciarà el sopar solidari preparat pel Centre d’Esplai Lluís Maria Chanut.


Aquest any la premissa per participar-hi és la donació de material fungible: cartolines DIN-A2, bolígrafs, pots de pintura, pinzells, permanents, cola, pintura de cares, cinta adhesiva, plastilina, disfresses… És a dir, qualsevol material que el centre pugui fer servir per realitzar activitats els dissabtes pel matí.

Si porteu més de dos tipus de material demanat us donaran una papereta per poder jugar al Bingo de desprès de sopar! Animeu-vos a participar-hi!


PUJADA AL PESSEBRE

Aquest pròxim 17 de desembre podreu gaudir de la Pujada al Pessebre. Aquesta activitat, promoguda per la Comunitat Cristiana Sant Pere Claver, consisteix en pujar el turó del Tagamanent (Vallés Oriental). Un cop arribats al cim es celebra una eucaristia amb tots els valents i valentes que hagin pujat la muntanya, i com a símbol d’unió es deixa un pessebre a dalt de la muntanya.PASTORETS

Com cada any, la Comunitat us dóna l’oportunitat de veure l’obra dels Pastorets anomenada La Flor de Nadal. Hi haurà dues funcions, els dies 29 a les 19.00h i 30 de desembre a les 17.00h Enguany hi participen nens/es i monitors/es del centre. Per comprar entrades teniu varies opcions: abans de la Missa del Pollet i la Missa del Gall a la capella, i també una hora abans de cada representació. Així doncs, us animem a que vingueu a veure a aquesta entranyable i nadalenca obra!


Comments


bottom of page