top of page

ESCAPADA A VILADRAU DE LES FAMÍLIES DE L'ESPLAI

El passat cap de setmana 14-15 de maig, una vintena de pares del Centre d’Esplai Joan Suñol, vàrem estar fent tasques de manteniment a la casa de colònies Teresa Espona, a la Masia del Puig de Fàbregues de Viladrau, on els nostres fills i filles hi passen 12 dies participant de les activitats d’estiu.


Estem contents d’haver recuperat aquesta iniciativa que anys enrere, una altra generació de famílies vinculades a la comunitat de Sant Pere Claver, ja tenien com a tradició i compromís. A principis dels anys seixanta, la casa de colònies fou cedida a la comunitat de jesuïtes del Clot perquè poguessin fer colònies amb infants i joves del barri. La masia del Puig de Fàbregues era una casa de pagès i amb l’ajuda de la propietat i dels pares de l’Escola del Clot es van fer reformes per habilitar-la com a casa de colònies. Durant alguns anys, els pares dels infants que anaven de colònies van ajudar a fer tasques de millora i manteniment de la casa, ja que aquesta mai havia tingut els recursos necessaris per fer-ho.


Aquest any després d’aquest dur període de confinament i allunyament forçós de moltes iniciatives de fer comunitat, tant el responsable de la casa, com els pares delegats del Joan Suñol vàrem trobar oportú recuperar aquesta tradició. Ara podem dir que el cap de setmana va ser molt profitós, vàrem realitzar les millores que ens havíem proposat, i fins i tot alguna més, i sobretot vàrem gaudir d’una bona experiència de companyia, treball en equip i voluntariat. Tot treballant va ser una magnífica ocasió d’apropar-nos i conèixer-nos diferents famílies de l’esplai.


Esperem poder repetir-ho el curs vinent i que se sumin moltes més. Moltes gràcies a tots aquells que heu participat d’aquesta iniciativa!


Marta Gallart i Roger Torrabadella – Pares delegats del CE Joan Suñol

Els monitors i les monitores us hi estem molt agraïts i agraïdes!!!

bottom of page