top of page

DIARI ARA I ESDEVENIMENTS DESEMBRE

Durant el desembre hi ha varies activitats per celebrar. A més fa poc alguns infants van anar al diari Ara, tot seguit us ho expliquem!


PARTICIPACIÓ AL DIARI ARA

El passat dilluns 19 de novembre alguns infants de Xaloc i Flames van anar a la redacció del diari Ara, per participar en l’edició especial del Dia dels drets dels infants. Aquesta edició constava de canviar les fotografies pels dibuixos, així conformant tot un diari amb dibuixos i cap imatge. Els nostres infants els hi va tocar fer uns quants dibuixos! Aquí us deixem unes quantes imatges de la seva vivència! Enhorabona!


PRÒXIMS ESDEVENIMENTS DE DESEMBRE


Pujada del Pessebre

Aquest pròxim diumenge 16 de desembre la Comunitat Cristiana Sant Pere Claver del Clot celebra la Pujada del Pessebre.


La Pujada del Pessebre és una sortida on tots els membres de la Comunitat ens unim per celebrar el Nadal amb una caminada i una eucaristia, envoltats sempre de natura. Si voleu més informació podeu contactar amb la Comunitat. Animeu-vos!


Pastorets de la Comunitat del Clot

El 29 i 30 de desembre a l’Escola del Clot es representarà la Flor de Nadal, l’Obra dels Pastorets. Enguany molts infants, monitors i monitores participem en aquest projecte. Us convidem a que vingueu i gaudiu d’aquesta emocionant obra teatral.

Comments


bottom of page