top of page

DE REFORMES A VILADRAU!


El passat cap de setmana 27 i 28 d'abril, així com els infants i joves van gaudir de la sortida del mes, les famílies de l'esplai també van viure una excursió molt especial. I és que van anar fins a la casa de Viladrau per a fer tasques de manteniment i millora, i deixar-ho tot a punt per a les super colònies d'aquest estiu.Neteja dels boscos propers a la casa i creació de llenya. Vernís de portes i finestres exteriors de la casa gran. Pintura i tractament de les bigues del despatx. Repàs de pintura de les humitats de l'habitació petita. Realment, una feinada tot el que s'ha fet!!


-------------------------------------------------------------------------------------------------

La veritat és que l'estona compartida, la suor i el cansament, els riures del sopar i les aletes del Sergi i el Marcel, la feina sota la pluja, el dinar de macarrons de l'Eusebi i la fondue de xocolata són un regal per a la nostra vida urbanita.


VILADRAU S'HO VAL!!!!!!

Quina manera més bonica de fer comunitat!


Marta Gallart, mare delegada de l'Esplai

-------------------------------------------------------------------------------------------------


Una vegada més voldríem agrair la gran feina que han fet totes les famílies assistents per i per a tots nosaltres, cuidant la casa que un estiu més es convertirà en la llar de molts de nosaltres durant dotze dies. Veritablement, formem el millor equip.


Comments


bottom of page