top of page

COMIATS I RETROBAMENTS

El passat dissabte 2 d’octubre vam celebrar el relleu de la responsabilitat del Centre d’Esplai Joan Suñol. Coincidint amb el primer dia d’esplai de curs, vam poder acomiadar a la Txell Vilaclara, l’anterior responsable, i agrair la seva tasca al llarg dels darrers anys. Per aquest motiu, li hem demanat un escrit per aquesta primera publicació d’enguany:


El primer dissabte d’esplai sempre és emocionant i està carregat de nervis i ganes de retrobar-se amb antics companys/es que formaven part del teu grup de Brivalls el curs passat o amb qui vas passar les activitats d’estiu a Viladrau.

Enguany, per mi, aquest dissabte tenia una doble càrrega, per una banda el retrobament amb monitors/es, famílies i infants i, per l’altre, el comiat amb tots ells/es. Estava molt nerviosa, sabia que era posar un punt i final a aquesta llarga etapa tan bonica pel Centre d’Esplai Joan Suñol.


Vaig poder tenir el privilegi d’acomiadar-me de les famílies i infants a l’acabar la tarda d’esplai i, no només això, poder agrair-vos la confiança dipositada en mi. Aprofito aquest escrit per agrair les paraules que em vau deixar plasmades a l’àlbum de record, les guardo en una part de mi per recordar-les sempre.


Després, a l’eucaristia de la comunitat, va ser el moment d’oficialitzar el relleu a nivell institucional. Va ser un bon moment per agrair el vincle i el suport que ens dona formar part d’aquesta comunitat. I, alhora, s’acomiadaven molts altres companys/es que també havien finalitzat la seva etapa en diferents serveis que duien a terme. Tot i que es va fer llarg, va ser bonic veure com tanta gent aposta pel voluntariat i dona el seu temps altruistament pels altres.


Ara que han passat ja uns dies per pair aquell dia tant intens i carregat d’emocions, estic molt feliç per l’estima i agraïment que vaig sentir i rebre per part vostra.


Com ja he dit en diverses ocasions, marxo molt satisfeta i tranquil·la per la tasca feta i per l’equip que continuarà tirant endavant aquest projecte del qual n’he format part posant el meu petit granet de sorra.


Desitjo que aquest sigui un gran curs d’esplai i que seguiu apostant i creient en l’educació en el lleure pels vostres fills/es com una manera de créixer i formar-se com a persones.


Gràcies per tot.


Meritxell Vilaclara i Verdú

bottom of page