top of page

CELEBREM EL DIA DE L'ESPLAI!

Benvolguts i benvolgudes de nou! En el post d’aquest mes us parlarem de la 1a celebració del Dia de l’Esplai, però no oblideu arribar al final de l’entrada per a consultar informacions sobre propers esdeveniments.


Enguany hem celebrat la 1a edició del Dia de l’Esplai, una novetat proposada amb l’objectiu de promoure el sentiment de pertinença i estima a l’esplai del que tots formem part. Va ser una jornada plena d’alegria amb moments per a reflexionar, jugar, berenar i ballar! A més, volem aprofitar aquest espai per agrair la col·laboració de tots els pares i mares: no només per la seva participació en el ball de Zumba final, sinó pel recolzament i suport que dissabte rere dissabte demostren a l’equip de monitors. Moltes gràcies!!!



INFORMACIÓ SOBRE PROPERS ESDEVENIMENTS

Aquest dissabte serà una gran oportunitat per a fer comunitat. En primer lloc, a les 19.30h celebrarem l’Eucaristia organitzada pel Centre d’Esplai Joan Suñol. A continuació, el grup coral Gospel Clot ens oferirà un concert benèfic que destinarà els diners recaptats al Grup de Projecció, grup de la comunitat que acull a 50 famílies del barri del Clot molt necessitades. A més, podreu comprar productes de decoració nadalenca a la paradeta benèfica, que també destinarà els ingressos a col·laborar amb el Grup de Projecció.

Finalment, i com ja és tradició, un grup de joves de la comunitat organitza el Sopar de la Joguina, on rebreu sopar gratuïtament a canvi de material per al Centre d’Esplai Lluís Maria Chanut.


bottom of page