top of page

BRIVALLS I FLAMES A PLANOLES

En aquest post us expliquem les aventures dels grups de Brivalls i Flames a Planoles. A més, us adjuntem informació sobre la celebració del Dia de l’amic.


ELS PROTAGONISTES D’AQUEST MES

Quants de nosaltres hem preparat una excursió “de neu” que ha acabat amb només fred i terra moll? Afortunadament aquest no ha estat el cas de Brivalls i Flames!!! Els dos grups van passar plegats la darrera excursió i van poder gaudir d’un bonic paisatge mentre jugaven amb la neu. Aquí us deixem un vídeo-resum que han editat els monitors dels dos grups. Esperem que us agradi!


Estigueu atents durant la visualització del vídeo!!! Els nens i nenes de Flames afirmen que han inventat una nova modalitat de desplaçament per la neu. L’han batejada com a “palacroqueta 2.0” i consisteix a tirar-se amb la pala/trineu afegint unes quantes voltes de croqueta al final per així arribar més lluny. Us animeu a provar-ho?


INFORMACIÓ SOBRE EL DIA DE L’AMIC

Enguany, l’esplai torna a organitzar el Dia de l’AMIC, una jornada d’esplai molt especial ja que els nens i nenes poden convidar un amic per a ensenyar-li què és l’esplai. El cartell que mostrem a continuació és el mateix que s’ha lliurat als vostres fills i filles, per tant, en cas de no haver-lo rebut, podeu imprimir aquest exemplar.


[!] Recordatoris per al Dia de l’AMIC:

  • Es manté el mateix horari de cada dissabte, però recordeu que els més petits començaran a sortir 10 minuts abans.

  • Cada infant pot portar UN acompanyat. Tenint en compte que el convidat realitzarà les activitats amb el grup del nen amfitrió, recomanem que el convidat tingui una edat semblant.

  • Per últim, és IMPRESCINDIBLE que l’infant acompanyant entregui la butlleta signada pels seus pares o tutors legals.

bottom of page