top of page

Bones Festes!

Benvingudes i benvinguts!


Aquest mes de desembre tan sols hem fet un dia d’esplai, per això no hi ha fotografies d’aquest mes a la galeria. Però no us preocupeu, l’any que ve tornem amb molta força i algunes novetats!

Abans de res, us volíem agrair a tots aquells que vau venir a l’eucaristia del nostre centre. Va ser un dia de germanor i tot gràcies a vosaltres!Un any mes l’equip educatiu del Centre d’Esplai Joan Suñol hem celebrat la Pujada al Pessebre fent una excursió pels voltants del turó del Tagamanent. Allà hem aprofitat per fer formacions i gaudir de la natura.


El diumenge vam pujar el Tagamanent amb molts membres de la Comunitat Cristiana Sant Pere Claver del Clot.És tradició que quan pugem el cim deixem un pessebre en nom de la Comunitat. Aquest any l’han fet la Marta i el Roger, els nostres mare i pare delegats! Mireu quin goig que fa!


Finalment, els monitors i monitores us volem desitjar unes bones festes. Esperem que gaudiu d’aquest Nadal i demaneu molts desitjos en aquest pròxim any nou! Això si, carregeu bé les piles que aquest 2018 l’esplai ve ple d’activitats i vivències increïbles!

Comments


bottom of page