top of page

ACOMIADEM PLEGATS L'ANY 2023

Com cada Nadal, l'Esplai Joan Suñol juntament amb el Centre d'Esplai Lluís Maria Chanut, participa de la pujada del pessebre que organitza la Comunitat Cristiana de Sant Pere Claver.


L'equip educatiu, a més, vam aprofitar el cap de setmana per a fer el tancament del primer trimestre. Durant el matí de dissabte vam assistir a la formació d'Entorn Segur dels Jesuïtes, dinamitzada pel Manolo, rector de la Comunitat del Clot i membre del nostre Consell Directiu. Just abans de dinar, vam obrir els regals manuals de l'amic invisible entre l'equip, que divertit i quina il·lusió ens va fer rebre'ls!!!!



A la tarda, vam reunir-nos un llarg temps per avaluar tota la feina i activitats que s'han fet durant el primer trimestre, així com l'avaluació dels objectius generals i de cada grup. Finalment, a la nit, vam celebrar el 800 aniversari del primer pessebre que va fer Sant Francesc d'Assís i entre els equips d'ambdós esplais vam recrear un pessebre vivent ben especial.



L'endemà, els monitors i les monitores de tots dos esplais i la Comunitat vam pujar el Tagamanent amb el nou pessebre. Sí! Heu escoltat bé, el nou pessebre!! I és que durant l'eucaristia que es va celebrar, enmig de la natura, vam despertar les noves titelles de la Comunitat. Durant la celebració, també, vam recordar-nos especialment del nostre estimat Joan Suñol.


Per acabar, vam gaudir plegats de l'esperat dinar al Puig de Balenyà. Quin goig poder reunir-nos un any més!!



Les vostres monitores i monitors us desitgem una molt bona entrada d'any!!! Esperem que aquest nou any arribi carregat d'alegria i moltes vivències tots plegats!! Ens trobem de nou mooolt aviat!! Som-hi amb el segon trimestre!!!!

留言


bottom of page