top of page

ABRIL 2022

Ja som aquí de nou! Aquí teniu les fotografies de cada grup al mes d’abril:


PICAROLS

Picarols: Descobrim la interessant història de com es va construir la cascada del parc de la Ciutadella i dels grans artistes que van formar part de la seva construcció



BRIVALLS

Brivalls: Vam celebrar el dia de l’amic i vam ajudar a uns turistes a trobar el seu hotel. Estaven tan perduts… Ens ho vam passar genial compartint l’esplai amb els nostres amics!!



XALOC

Xaloc: No vam poder començar el mes de millor manera que convidant als nostres amics i amigues a gaudir de l’esplai tant com ho fem cada dissabte. És clar, nosaltres donem tant la tabarra tota la setmana amb un «Ai, saps què vam fer a l’esplai aquest cap de setmana?» o amb un «A què no saps on marxem d’excursió?» que la nostra gent de confiança estava ja preparadíssima per a sentir-se part de l’esplai una tarda. Jocs, rialles, corredisses amunt i avall, els noms dels grups de Picarols a Formació de Formació a Picarols… Ho vam passar tan bé que va haver-hi gent que s’hi va voler quedar i els tenim ja dins del grup! Mira tu que bé! Benvinguts/des a Xaloc!



FLAMES

Flames: Després de tornar de setmana santa vam fer una ronda de jocs televisius. Tot i que eren molt divertits la recompensa era millor



ZENITS

Zenits: El grup de Zènits vam estar jugant a jocs de taula gegants com el Jungle Speed i el Trivial. Vam descobrir festivitats catalanes entre d’altres.



JOVES

Joves: L’últim dissabte del mes vam passar-lo en família i vam poder conèixer-nos una miqueta millor. Gràcies famílies per venir!!!!


Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page