top of page

El Centre d’Esplai Joan Suñol és un servei educatiu en el lleure que, concebut i desenvolupat de manera voluntària i altruista, realitza des de fa més de 50 anys activitats dirigides a infants i adolescents de 6 a 17 anys. És un servei educatiu de la Comunitat Cristiana de Sant Pere Claver del Clot, vinculat a Jesuïtes El Clot (Escola del Clot) i federat al Moviment de Centre d’Esplais Cristians de Catalunya.

Avui, compta amb un equip de 30 monitors que donen un servei educatiu a més de 180 infants i joves. La seva funció educativa és la transmissió de valors individuals i col·lectius, l’acció pastoral i el creixement personal, tot contribuint a l’educació integral dels infants i els joves, utilitzant els recursos que ofereixen les activitats pròpies del temps de lleure. I tenint com a objectiu principal, que els infants i joves es diverteixin i aprenguin a l’hora.

L’acció educativa del Centre d’Esplai Joan Suñol es desenvolupa seguint el calendari escolar en les seves jornades d’esplai els dissabtes a la tarda i en les excursions els caps de setmana durant els mesos d’octubre a juny, així com en les seves quatre activitats d’estiu durant dues setmanes del mes de juliol.

bottom of page