top of page

PUGEM EL PESSEBRE AMB UN RECORD ESPECIAL

L'últim mes de l'any ha estat molt significatiu per l'esplai, ja que hem viscut dos esdeveniments importants en comunitat:


EUCARISTIA DE L'ESPLAI JOAN SUÑOL

L'últim dissabte d'esplai de l'any, vam celebrar l'eucaristia del Centre d'Esplai Joan Suñol. Va ser una bona manera de concloure el primer trimestre perquè tots els grups van aportar el seu granet de sorra a aquesta celebració. Des dels grups més petits fins als més grans van treballar sobre algun aspecte de la celebració: pregàries, ofrenes, agraïments, decoració, cants... Des d'aquí volíem agrair la col·laboració de tots els infants, joves, famílies i membres de la Comunitat que vau fer possible l'eucaristia de l'esplai Joan Suñol, del que tots i totes en formem part i construïm plegats!


PUJADA DEL PESSEBRE

Cada any per celebrar Nadal es fa la pujada del pessebre de la Comunitat. Aquest passat cap de setmana del 17 i 18 de desembre, el nostre esplai també hi va participar juntament amb el Centre d’Esplai Lluís Maria Chanut.


Durant el dissabte vam aprofitar el matí per fer una formació sobre el transcendent a l'esplai, a càrrec de l'Elisenda, la nostra consiliària. Ens va ser molt útil i en traurem molt de profit, ja ho veureu! En acabar, vam fer l'esperat amic invisible entre l'equip educatiu, quins regals més xulos, cada any són millors... Després, a la tarda, vam tenir temps per avaluar tota la feina i les diverses activitats que hem fet durant el primer trimestre. A la nit vam descobrir més sobre la vida de sant Ignasi de Loiola, fent un seguit de proves i jocs.


El diumenge els monitors i les monitores dels dos esplais i la Comunitat vam pujar el Tagamanent amb el pessebre. Allà dalt vam celebrar l'eucaristia recordant-nos especialment del Joan Suñol, que va morir fa 15 anys per aquestes dates tan assenyalades. Va ser molt especial! Tot seguit per acabar de gaudir del dia vam fer un bon dinar al Puig de Balenyà, el qual portàvem esperant dos anys i vam gaudir com mai tots plegats.


Per últim, us volem desitjar molt Bon Nadal i un Feliç 2023! Ens veiem en un nou any ple de felicitat i de bons moments amb el Centre d’Esplai Joan Suñol!


Comentários


bottom of page