top of page

PREPARACIÓ DE LES ACTIVITATS D'ESTIU EN DIES DE CONFINAMENT


Aquests dies estan sent estranys en molts aspectes i per a tothom. Un d’ells és l’esplai i la preparació de l’estiu. Tot l’equip estem “a tope” amb la preparació dels reptes de cada setmana, però les activitats d’estiu i la seva preparació estan sent (ni més ni menys) peculiars.
Per a nosaltres, les monitores i els monitors, les reunions de preparació de les activitats d’estiu són claus per poder relacionar-nos entre nosaltres i conèixer l’equip educatiu, i al mateix temps veure créixer el nostre compromís amb l’activitat i el nostre esplai. Però aquest any està sent molt diferent. Les reunions ja no són físiques, sinó que les fem per videotrucades, ja no quedem quinze minuts abans per fer un cafetó o un té per així arribar puntuals, tampoc ens quedem després de la reunió a petar la xerrada. Simplement cliquem l’enllaç (de la videotrucada), ens disposem a començar la reunió i intentem no cridar massa per no molestar els nostres familiars.


A mi, que aquest any sóc directora d’una activitat d’estiu, també m’està resultant curiós. Tot des de casa. Se’m fa estrany veure els meus companys, amb qui he compartit curs, a través d’una pantalla, trobo a faltar els riures i estar amb ells cara a cara. Sincerament, enguany tenia unes expectatives molt diferents del previ d’aquestes activitats d’estiu. Dinàmiques i reunions de preparació orientades cap a una reunió física, però ara què faig? Senzill, adaptar-me. I això és el que hem fet cada un dels membres de l’esplai. Hem buscat el millor fons de la nostra habitació i així estem duent a terme les nostres trobades.


Això si, cada un de nosaltres sabem el compromís que comporta la preparació i realització de les nostres activitats d’estiu per això, tot i estar confinats, la nostra entrega i compromís no han canviat!

Kommentare


bottom of page