top of page

Ja queda menys pel Vèrtex!


El proper cap de setmana 14 i 15 d’abril tindrem el privilegi de viure la Trobada Vèrtex, (Vilafranca del Penedès) organitzada pel Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans per commemorar el 60è aniversari de les primeres activitats de lleure de les entitats que formen l’actual Moviment i el 5è aniversari de la primera assemblea del MCECC amb la nova dimensió catalana.


És la primera vegada que el MCECC organitza una trobada d’aquestes dimensions, amb tots els infants, adolescents i monitors/es de tots els centres d’esplai que en formen part, per tant, ens trobem davant una trobada única i excepcional. Hi participaran més de 4000 persones, que provenen de 73 centres d’esplai de tot Catalunya i un total de 185 persones voluntàries per tal que la trobada sigui tot un èxit!


Durant tota la jornada del dissabte i del diumenge, els nostres infants i adolescents gaudiran d’activitats i d’animacions que els duran a reflexionar i treballar al voltant de l’amistat, la coneixença d’altres centres d’esplai i del compromís i la transformació social.

Tots els grups del nostre centre ja han participat d’alguna activitat que els ha aproximat a la Trobada que viuran a l’abril. Els més petits van rebre la visita del Joc Badabadoc, un píxel que no troba el seu lloc a les fotografies.


Els grups de Xaloc i Flames van elaborar una caixa amb tots els símbols del nostre centre d’esplai per poder-la intercanviar amb la caixa d’algun altre esplai. Els més grans van observar injustícies del nostre barri i van reflexionar sobre com es podrien treballar des de l’esplai.


De ben segur que serà una oportunitat per a visualitzar tots els centres d’esplai que, dissabte rere dissabte, treballen per a fer créixer l’educació en el lleure en els seus barris, comunitats o parròquies.

Us animem a donar un cop d’ull a la pàgina web del MCECC on trobareu tota la informació de la Trobada Vèrtex, premeu aquí.

Comentarios


bottom of page