top of page

Formació a Taizé

El C.E. Joan Suñol ofereix un curs de Formació als joves que volen passar a ser monitors un cop acabada la seva trajectòria com a infants de l'esplai. Com a esplai que promou l'educació de la dimensió transcendent de la persona, no pot faltar una sessió dedicada a parlar i treballar entorn aquest tema. Què millor que viure-ho i experimentar-ho en primera persona?


Des de l'any passat els monitors del grup, en aquesta ocasió monitor, impulsen l'iniciativa d'aprofitar una de les excursions per a visitar la comunitat de Taizé. L'Óscar, el monitor de Formació, ens fa un breu recull de l'experiència:


Taizé! És molt difícil explicar què o com és Taizé perquè per a cada persona aquesta experiència ha estat totalment diferent. Alguns probablement hauran desconnectat, altres s’hauran trobat amb ells mateixos, altres hauran pregat i d’altres no. Només hi ha hagut un detall que ha servit de llaç entre tots nosaltres: el silenci, el silenci real.


El curs de Formació a l’esplai és divideix en formacions, formacions que els nois i noies podran aprofitar en el seu futur com a monitors d’educació en el lleure, però aquesta experiència va més enllà, no només es basa en una formació de transcendent, sinó que es tracta d’una experiència totalment personal i enriquidora que aquest any és la segona vegada que fem, i no serà l’última.Comments


bottom of page