top of page

El gran cap de setmana de Vèrtex!


Aquest any, unes de les excursions que hem fet tot l’esplai junts i conjuntament amb esplais d’altres ciutats, ha estat la Trobada Vèrtex a Vilafranca del Penedés. En el meu cas, a Flames, ens va tocar dormir i estar pel voltant d’un pavelló municipal de Vilafranca.


Allà, vam fer activitats i a la nit vam gaudir d’un concert de rock, va ser molt divertit! També juntament amb un grup que vam fer amb gent d’altres esplais, vam estar fent activitats per diversos llocs del poble de Vilafranca.


En les estones dels àpats vam estar dinant, esmorzant i sopant amb tot el nostre esplai reunit. L’últim dia, els organitzadors de la Trobada Vèrtex ens van preparar una festa amb els personatges principals d’aquesta trobada: vam cantar, ballar i sobretot, vam gaudir moltíssim d’aquell dia.


Aquesta excursió va ser una experiència única i inoblidable, ja que vam compartir aquells dos dies no només amb els nostres amics de l’esplai, sinó amb altra gent que dissabte rere dissabte comparteixen la tarda fent activitats. Per tant, va ser una excursió per fer nous amics.

Per part meva, va ser una excursió diferent de les altres ja que vaig poder relacionar-me i conèixer gent nova. Vaig gaudir molt d’aquells dies amb tots els meus amics i sobretot, dono gràcies als organitzadors d’aquesta trobada per tot l’esforç i temps que han dedicat perquè tots nosaltres ens ho passéssim genial.


Tot seguit teniu varies imatges i un vídeo del ball que van realitzar Zenits i Joves durant la jornada de Vèrtex:


Comments


bottom of page