top of page

BRIVALLS HA TORNAT AMB MÉS FORÇA QUE MAI!

La tornada a la presencialitat l’hem agafat amb molta energia el grup de Brivalls, quines ganes teníem! Hem aprofitat i exprimit al màxim cada moment, i amb nosaltres ens han acompanyat l’Erola i el Rekobero.L’Erola fa uns mesos va obrir un llibre màgic i va perdre totes les cartes que s’amagaven a dins, és per això que ens va demanar ajuda per a poder trobar-les i retornar-les al seu lloc d’origen. Aquests mesos hem estat preparant-nos i demostrant que podíem ajudar en la cerca de les cartes màgiques perdudes, però no ho hem fet sols! El Rekobero, guardià de les cartes, ens ha guiat i acompanyat en aquest camí.


Aquests mesos hem demostrat tenir les capacitats necessàries per trobar les cartes; hem travessat una pista d’obstacles, treballat la lògica i pres consciència sobre el medi ambient. Vam capturar a la Pili i a Mili en la nostra excursió al Laberint d’horta, on vam poder fer treball en equip i cantar tots junts. Més tard, per saber qui era el veritable guardià de les cartes, vam fer un concurs on vam poder aprendre noves coses sobre la cultura catalana, expressar-nos a través de la pintura, demostrar les nostres habilitats d’agilitat, i fins i tot ser protagonistes d’una obra de teatre basada en situacions de caire social.


Hem buscat per tot arreu, des de indrets més propers fins a més llunyans. Hem buscat per la platja de la Barceloneta, com també pel monestir de Sant Cugat. Poc a poc les anem recopilant, i cada dia estem més a prop de poder tornar al llibre tota la màgia que es va escapar.


Comments


bottom of page